Ana Sayfa Kurumsal Hoşgeldiniz
Kurumsal
Kurumsal Menü
HoşgeldinizKurucumuzKurucumuzun MesajıVizyon, Misyon ve DeğerlerimizHasta OdalarıHasta Hakları Ve SorumluluklarıZiyaretçi PolitikasıOrganizsayon ŞemasıAnlaşmalı KurumlarKalite Yönetim BirimiKalite Yönetim ÇalışmalarıKVK Kanunu ve OnamıBebek Dostu Hastane Basında Osmanoğlu Kurumsal Katalog E-Çalışan Öneri ve Şikayetleri İnsan Kaynakları Sağlık Broşürleri
Hoşgeldiniz

Yarım asırlık köklü deneyim ve yoğun bilgi birikimiyle, tıbbi etik değerlerine bağlı sağlık sektörünün en köklü kuruluşlarından olan Osmanoğlu Hastanesi'ne hoşgeldiniz.

Sağlığınız için, tıbbın çağdaş ve teknolojik olanakları ile donatılmış deneyimli ve kendi konusunda uzman hekim kadromuz ve deneyimli sağlık personelimiz ile 7/24 hizmetinizdeyiz. Hızla değişen ve gelişen modern tıb dünyasını yakından izleyerek, donanımlarımızı ve tıbbi cihazlarımızı sürekli yenilemekteyiz. Hekimlerimize daha sağlıklı teşhis ve tedavi yapabilmeleri için çağdaş teknolojinin olanaklarını sunmanın gururunu yaşıyoruz. Ana amacımız,  siz hastalarımıza ve konuk hekimlerimize aile ortamının sıcaklığı ve rahatlığı içinde hizmet sunmaktır. Hasta haklarına saygıda kusur etmeme kararlılığı içinde hepinize sağlıklı ömür dileriz.

İNSAN HAYATI BİZİM İÇİN KUTSAL VE DEĞERLİDİR. O NEDENLE; SAĞLIK SORUNLARINIZ İÇİN DOĞRU ADRESTESİNİZ...

İnsan Hayatı Kutsaldır
ve Bizim İçin Değerli!!!
Abide-i Hürriyet Cad. Dilaçar Sok. No:4
Şişli 34360 / İstanbul

info@osmanogluhastanesi.com.tr
+90 850 800 50 50
WhatsApp
Ailenizin Hastanesi
Copyright © 2023 by Osmanoğlu Hastanesi. Tüm Hakları Saklıdır
E-Sonuç E-Randevu E-Danışma Whatsapp